Аманда Холдън най-накрая проговори за причината за отсъствието си от

...
Аманда Холдън най-накрая проговори за причината за отсъствието си от
Коментари Харесай

Аманда Холдън говори за отсъствието си от финала на Събота вечер за вкъщи на фона на враждата с Шарън Озбърн

Аманда Холдън най-сетне проговори за повода за отсъствието си от финала на Събота вечер за у дома, откакто беше в жестока омраза с Шарън Озбърн.

Това се случва, откакто 53-годишният арбитър на British Got Talent се трансформира в централна точка на гнева на Шарън, когато тя реши обществено да се изправи в поддръжка на Саймън Кауъл, който беше подложен на критика от Шарън, 71, и Луис Уолш по време на Celebrity Big Brother. Феновете чакаха да видят Аманда в снощния финален епизод, само че тя не се появи. Говорител на ITV ни сподели: „ Аманда беше включена в надписите дружно с всяка друга звезда, участваща в Revenge GOOME (в студио или не). Аманда не трябваше да бъде тук довечера, нито Холи, Джино, Ричард и Оли – всички са имали предходни задължения. "

И представител на Heart DJ изясни, че това, че е кредитиран като специфичен посетител, е просто неточност в продукцията и тя прекарва време със фамилията си. Словесната война сред Аманда и Шарън за първи път стартира, когато майката на две...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР