Аманда Холдън изглеждаше готова за пролетта в сряда (28 февруари),

...
Аманда Холдън изглеждаше готова за пролетта в сряда (28 февруари),
Коментари Харесай

„Красивата пролетна рокля“ на Аманда Холдън от главната улица вече се продава

Аманда Холдън изглеждаше подготвена за пролетта в сряда (28 февруари), защото облече „ красива “ зелена плетена рокля от основната улица марка, обичана от цялостен ​​набор от звезди, Pretty Lavish. По-прекрасното е, че точната й рокля, Zariah Space Dye Midaxi, беше понижена с 20% от цената в ASOS, което значи, че в този момент е £52 вместо £65.

Споделя облеклото си с нея 2.1 m почитатели в Instagram, Аманда беше забелязана в историите си да се разхожда из офиса с русите си коси, пуснати свободно през раменете й, до момента в който моделираше миди роклята с дълги ръкави. Тя сдвои ласкателния номер с чифт бели кортови токчета.

Говорейки със своите почитатели в сряда сутринта от офиса на HeartFM, 53-годишният арбитър от Britain's Got Talent сподели: „ Здравейте, положително утро. Днес е сряда. Няма да неистина, усещам се малко скърцащо. Едва съумях да се изкача по стълбите. Не знам за какво. Но в този студен хладен ден нося най-меката и красива зелена рокля в пролетен цвят от Pretty Lavish. "

Включваща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР