Аманда Абингтън разкри за здравословната диагноза, която я накара да

...
Аманда Абингтън разкри за здравословната диагноза, която я накара да
Коментари Харесай

Аманда Абингтън е диагностицирана с посттравматичен стрес и изпраща смъртни заплахи, след като напусна Strictly Come Dancing

Аманда Абингтън разкри за здравословната диагноза, която я накара да напусне Strictly Come Dancing, откакто получи смъртни закани от смутени почитатели..

51-годишната актриса сподели, че е била „ диагностицирана с лек посттравматичен стрес “ и е получила смъртни закани поради присъединяване си в танцовото шоу на BBC.

Аманда, най-известна с ролята си на Мери Уотсън в Драмата на BBC Sherlock се отдръпна от танцовото съревнование за звезди преди шестата седмица, базирайки се на „ персонални аргументи “. Решението беше взето, откакто Аманда се отдръпна от шоуто онлайн предходната седмица „ заради медицински аргументи “.

Зад кулисите имаше бълбукащи клюки за разногласия в подготвителната зала сред Аманда и нейния сътрудник Джовани Перниче. Твърди се, че актрисата не е била удовлетворена от методите на преподаване на „ перфекциониста “ на Джовани.

Разказвайки за опита си този уикенд, Аманда сподели: „ Бях диагностицирана с лек посттравматичен стрес след Строго по няколко аргументи и аз споделих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР