Аманда Абингтън изглежда се е оттеглила от социалните медии на

...
Аманда Абингтън изглежда се е оттеглила от социалните медии на
Коментари Харесай

Аманда Абингтън мълчи в социалните медии на фона на враждата с Джовани Пернис

Аманда Абингтън наподобява се е отдръпнала от обществените медии на фона на враждата си с колегата си от Strictly Come Dancing Джовани Пернис.

Съобщава се, че актрисата от Шерлок Аманда твърди, че времето й в сериала на BBC я е оставило „ съкрушена и натъжена “. Звездата, която беше сдвоена с Джовани за сериала от 2023 година, преди да напусне през октомври, се счита, че е потърсила професионална помощ заради „ държанието, на което е била изложена “.

Съобщава се, че тя е потърсила юридически съвет, с цел да получи подмолни фрагменти от техните подготовки, откакто е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след излизането й от шоуто. Въпреки това се схваща, че BBC застава зад Джовани и не проверява " държанието " му.

Докато Джовани неотдавна наруши мълчанието си, с цел да благодари на почитателите за тяхната поддръжка, Аманда резервира безмълвие на страницата си в Instagram. Актрисата не е разгласила в Instagram от седмица. Последната й обява беше за нейните очароват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР