Амал и Джордж Клуни са от популярните двойки, които предпочитат

...
Амал и Джордж Клуни са от популярните двойки, които предпочитат
Коментари Харесай

Всичко най-любопитно за децата на Амал и Джордж Клуни

Амал и Джордж Клуни са от известните двойки, които избират да не издават доста за фамилния си живот. Освен това държат и да пазят близнаците си Ела и Александър надалеч от публичното внимание.
 Джордж Клуни призна, че е благополучен да има до себе си жена с
Джордж Клуни призна, че е благополучен да има до себе си жена с " съсловия " над самия него

Определя се като същински щастливец

Въпреки това въпреки всичко са споделяли забавни обстоятелства и истории за децата си, които са към този момент на шест години. Ето всичко по-любопитно, което знаем за тях.

Раждане

Ела и Александър са родени на 6 юни 2017 година в болница " Св. Мери " в Лондон - същото място, където и Кейт Мидълтън е родила и трите си деца.

Близнаците се появяват на бял свят един месец преди термина на майка си, като първи проплаква Александър, а съвсем две минути след него - сестра му Ела.

За  това са първи чеда. Той става баща на 56 години, а тя - на 39.
 Снимка 651922

Първи години

Ела и Александър може и да са единствено на шест, само че към този момент приказват и италиански, защото прекарват огромна част от първите си години в страната. Добре прочут факт за родителите им е, че обожават парцела си край езерото Комо, макар че имат няколко жилища и в Лос Анджелис, Мексико, Лондон и Франция.

Нито, нито  обаче могат да се похвалят, че приказват италиански. Актьорът е родом от Кентъки, Съединени американски щати, а брачната половинка му е родена в Бейрут, Ливан. Отгледана е обаче и е приключила бакалавърското си обучение в Англия, написа Hello.
 Снимка 651923

Колкото си наподобяват, толкоз и се разграничават

Наскоро в изявление за Good Morning America  споделя, че и за самия него е изненадващо да следи по какъв начин порастват близнаците му.

" Когато имате близнаци и ги отглеждате по едно и също време, по един и същи метод, и виждате, че те са изцяло разнообразни човешки същества, осъзнавате какъв брой малко пръст имате в това какви израстват. "
 Джордж Клуни, The Boys in the Boat и признанието му, че избира да е режисьор
Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Актьорът към момента съумява да ни изненадва

Актьорът добавя, че както Ела, по този начин и Александър имат свое лично мнение и е " необикновено " да вижда какъв брой разнообразни са те като темперамент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР