Amabrush не само намалява времето, което човек отделя за миенето

...
Amabrush не само намалява времето, което човек отделя за миенето
Коментари Харесай

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

Amabrush освен понижава времето, което човек отделя за миенето на зъби, а покачва доста ефекстивността на процедурата. Само за 10 секунди изцяло автоматизираната четка реализира резултат, за който другояче са нужни 3 минути грижливо триене.



Уредът се състои от два съществени съставния елемент - почистващ детайл, направен от специфичен силикон с антибактериални свойства, и задвижващ механизъм, който генерира трептения.



За да измие зъбите си с Amabrush, чове би трябвало просто да сложи в устата си наподобяващият на боксьорска гума почистваща приставка и да включи към нея задвижващия механизъм благодарение на магнитна шайба. Вътре има капсула с паста за зъби, която постъпва в устната празнина през микроскопичти каналчета.



Високата успеваемост на Amabrush се дължи на разположените под ъгъл 45 градуса власинки на почистващия детайл, които защищават венците. Смяната на пастата за зъби се зарежда един път на два месеца, а самата четка - на 3 до 6 месеца според от износването.



Продажбите на Amabrush стартират през декември на цена $89, а капсулите с паста за зъби струваат по 3-4 $. На платформата за групово финансиране към този момент са събрани $1.5 млн. при нужни $50 000 за започване на серийно произвеждане.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР