Ама той е красив, ама той е умен, ама той

...
Ама той е красив, ама той е умен, ама той
Коментари Харесай

УНИКУМ: 5-годишният син на Антония Петрова с вулгарни жестове в нета!

Ама той е хубав, но той е интелигентен, но той е надарен, но той е съвсем талантлив... Той е The BEST!!! Тези думи редеше и продължава да реди Антония Петрова за първородната си рожба - Благовест Батинков, който очевидно целеустремено назовават Бест.

На Бест нищо не му се отхвърля и от дребен е привикнал да живее надали не като царче - каквото изиска и хоп - мама и тате му го дават, тъй като... ами по какъв начин за какво, нали е Бест?!

Е, въпреки и на 5 годинки, Благовестчо не пропусна да се изака на метеното и да покаже що за образование са му дали " възпитаните му и интелигентни " родители. Снимката е от тези дни, до момента в който семейството беше на новогодишната си постоянна почивка на Малдивите.

Тоца очевидно е заета със личната си личност, която й признаваме, че все по-умело разкрасява с филтри и с фотошоп, та май не вижда гневната физиономия на синковеца си и наперения му към камерата междинен пръст.

Батинкова може и да не вижда, само че потребителите виждат, а реакциите към нея и брачна половинка й Ивайло Батинков са унищожителни. " Как може, това образование ли е?! И то вие, дето мрете да претендирате за изтънченост и жанр. Видяхме ви какъв брой сте " изискани ", възмущават се хора в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР