Ама ти не затова си там!Добре. Ще спра да карам

...
Ама ти не затова си там!Добре. Ще спра да карам
Коментари Харесай

Ицо Хазарта отговори на злобните коментари след поста му за децата

" Ама ти не по тази причина си там! "

Добре. Ще спра да карам хиляди километри из България в неработните за Народното събрание дни и да вървя при тези деца. Ще спра да извозвам часове наред с тях, с цел да ги увещавам да учат и да спортуват. Ще спра да им диря учители и курсове. Ще спра да им споделям какво са опиатите и по какъв начин да се предпазят от тях, преди да са унищожили живота им. Ще спра да се срещам персонално с всяко от тях и да си приказваме човешки за проблемите им. Ще спра да ги стимулирам и да влагам в образованието им.

Вместо това ще стартира да взимам думата по 10 пъти дневно - сякаш за процедура към ръководителя, а в действителност - с цел да наскърбявам съперниците си. Ще импортирам питания, на които знам отговора, с цел да изгубвам времето на целия парламент и след това ще споделям: вие нищо не вършиме. Ще свиквам министри на чуване, само че няма да ги чувам, а ще бутам по масите, ще ритвам седалките и ще грухтя от място, та никой да не чуе какво споделят. Ще входирам законопроекти, които знам, че няма да бъдат признати, само че това ще ми дава часове време на трибуната, с цел да дърдоря отровни неистини и да се върша на избавител на страната ми.

" Ама ти не пишеш закони!”

Добре. Освен на следващия ден да помоля юристите, икономистите и всички други образовани сътрудници от нашата група да спрат да пишат закони и да оставят това на мен. Аз също пиша. Вярно - песни, но все е писане. Ще помоля и някой от математиците да ми изясни по какъв начин се вършат промени и се одобряват най-важните закони с 67 от общо 240 депутата.

И за край - обичаното ми.

“Ти това можеш да го правиш и без да си народен представител!”

А ти правиш ли го?

Христо Петров, Фейсбук
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР