Алвес ще бъде изправен пред съда по обвинения, че е

...
Алвес ще бъде изправен пред съда по обвинения, че е
Коментари Харесай

Адвокатите на жена, обвиняваща Дани Алвес в сексуално посегателство, искат максимална присъда от 12 години за играча

Алвес ще бъде изправен пред съда по обвинявания, че е нападнал дамата в нощен клуб в Барселона на 30 декември. Той е упрекнат от проверяващ арбитър през август и съдът сподели, че има задоволително доказателства за започване на развой, който се чака да се организира при започване на идната година.

Бившият бранител на Барселона отхвърли да е направил нещо непозволено, потвърждавайки, че е правил секс по взаимно единодушие с обвинителя. Той е в пандиза от януари, когато беше задържан след в началото следствие.

Прокурорите също желаят Алвеш да заплати 150 000 евро (162 000 долара) обезщетение на жертвата и да му бъде неразрешено да има какъвто и да е контакт с нея за още 10 години. Те също по този начин желаят Алвеш да остане под наблюдаване в продължение на десетилетие, откакто е излежал присъдата си в пандиза.

Всички претенции за освобождение под гаранция на Алвеш са били отказани, защото съдът го е счел за риск от бягство. Играчът беше предложил да съобщи паспортите си и да носи наблюдава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР