Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина

...
Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина
Коментари Харесай

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, обвързван с насочен към сигурността крипто портфейл, доста надмина по-широкия пазар на цифрови активи, като тази седмица се увеличи с над 40%.

Safe, портфейл, работещ в голям брой блокчейни, вкара локални суапове тази седмица. Според Safe, “партидните търгове консолидират голям брой транзакции, понижават разноските за газ и понижават нуждата от голям брой подписи.

Това основава по-гладък и по-ефективен развой на търговия. Вградената отбрана на MEV (максимална стойност за извличане) от профилирани стратегии за решение на трети страни подсигурява заслужено и транзакции без интервенция.

Тези софтуерни решения се конкурират за осъществяване на поръчки посредством потребление на необятна мрежа от децентрализирани източници на ликвидност, стремейки се към по-конкурентни цени.

SAFE, токенът на плана, скочи с до 43% тази седмица, изкачвайки се от седемдневно дъно от $1.78 до връх от $2.55. Към момента на писане SAFE леко се възвърне и се търгува на $2.21.

Въпреки това скорошно повишаване, алткойнът към момента е надолу с над 37% от рекордния си връх от $3.56, доближат на 23 април тази година, съгласно CoinGecko.

SAFE стартира да се търгува през април, като Coinbase го разгласи под „ пробен етикет “, което демонстрира евентуални опасности като неустойчивост на цените и по-нисък размер на търговия. Освен това основаната в Сингапур борса Bitrue и основаната на Сейшелските острови платформа MEXC също започнаха да търгуват Safe на 25 април.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР