Алтернативите пред служебното правителство бяха или да затвори напълно държавата,

...
Алтернативите пред служебното правителство бяха или да затвори напълно държавата,
Коментари Харесай

Президентът Радев събра министри заради Covid кризата

Алтернативите пред служебното държавно управление бяха или да затвори изцяло страната, или да приложи еластичен и отворен метод. Подкрепих вашето виждане за запазване на обществената и икономическата интензивност посредством документ за имунизиране, преболедуване или тест, тъй като считам, че затварянето на страната е последна мярка.

Това сподели президентът Румен Радев на среща с министри от служебното държавно управление по отношение на разпространяването на COVID-19 у нас, която се организира на " Дондуков " 2, и в която взе участие също вицепрезидентът Илияна Йотова.

Ситуацията в действителност е напрегната, макар прилаганите пропорционални ограничения през последните дни броят на заболелите и умрелите българи е обезпокоително висок, а лечебните заведения се задъхват, означи президентът.

В срещата вземат участие вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров, министърът на образованието и науката Николай Денков, министърът на финансите Валери Белчев, шефът на НЗОК Петко Салчев.

Очаквайте детайлности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР