Алтерко Роботикс вече е продала над 100 000 смарт устройстваДецата

...
Алтерко Роботикс вече е продала над 100 000 смарт устройстваДецата
Коментари Харесай

Детският часовник MyKi навлиза на нови пазари

Алтерко Роботикс към този момент е продала над 100 000 смарт устройства

Децата могат да се усещат в сигурност благодарение на устройства като MyKi Watch

Детският часовник MyKi, създаден от българската компания Алтерко Роботикс, към този момент е разполагаем в над 60 страни. През последните два летни месеца смарт устройството доближи до три нови интернационалните пазара – Дания, Латвия и Южна Африка.

Хиляди деца в тези 3 нови страни поддържат връзка свободно с родителите си, където и да се намират, и се усещат в сигурност благодарение на устройства като MyKi Watch и MyKi Touch, показаха от Алтерко Роботикс.

„ В резултат на тези нови завоювани пазари продажбите на нашите часовници към този момент надвишават 100 000 бройки, което утвърждава MyKi като една от най-успешните продуктови марки, създавани в България и жънещи интернационален триумф “ – съобщи Димитър Димитров, изпълнителен шеф на Алтерко Роботикс.

MyKi Watch и MyKi Touch сa смарт часовници, предопределен за деца над 4-годишна възраст

Смарт часовникът се предлага в комплект с абонаментни проекти към мобилни оператори в редица страни по света. В Латвия, да вземем за пример, в мрежата на оператора BITE против 5 евро на месец всеки може да се снабди с MyKi Watch, SIM карта, подобаващ тарифен проект и успокоение да знае къде са децата му.
още по тематиката
MyKi Watch и MyKi Touch сa смарт часовници, предопределен за деца над 4-годишна възраст. Те работят със SIM карта и дават опция на родителите да се свързват с децата си, както и да наблюдават местоположението им с гратис мобилно приложение MyKi Watch app, което може да бъде изтеглено от Apple Store и Гугъл Play.

Родителите правят оценка опцията, която MyKi им дава, да наблюдават за сигурността на детето си от разстояние, като виждат настоящото му местонахождение на телефона или компютъра си. Устройствата служат по едно и също време като GPS, GSM и часовник.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР