Алпинисти ще изваждат тялото на 16-годишния Кристиян, който бе намерен

...
Алпинисти ще изваждат тялото на 16-годишния Кристиян, който бе намерен
Коментари Харесай

Алпинисти ще вадят тялото на Кристиян от пропастта

Алпинисти ще изваждат тялото на 16-годишния Кристиян, който бе открит през днешния ден мъртъв в региона на Триград, оповестиха от ОД на МВР- Смолян.

Трупът е в недостъпна околност, до пропастта не може да се стигне пешком. Тялото на 16-годишния Кристиян е намерено през днешния ден от неговия татко, който продължи издирването.

Момчето бе в неопределеност от 9 юли, когато изчезна, откакто удари с автомобил четирима пешеходци край Триград. Кристиян евентуално се е самоубил, скачайки от скалата, допуска кметът на селото Цветан Славков.

Екип проверяващи служители на реда правят оглед на мястото, където е открит трупът. След привършване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждане на тялото. Според първични данни, момчето е паднало или е скочило от към 120 -метрова канара. Предстои да бъде осъществена и аутопсия, прецизират от полицията.

Районът, в който е открито тялото, не е обходен при издирването, защото е недосегаем, изясняват от кметството. От полицията осведомят, че трупът явно е в тази бездна от дни, евентуално още от нощта на пътния случай.

Фаталната злополука стана към 10 минути след среднощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска брошура, блъсна с колата на татко си четирима пешеходци край Триград.

След злополуката младежът избяга, в резервоар за боклук в покрайнината бе открит изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е възпитаник от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград. Близки на фамилията допускат, че момчето се е самоубило след преживения потрес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР