Alphabet Google се отказа от плановете си да наеме офис

...
Alphabet Google се отказа от плановете си да наеме офис
Коментари Харесай

Google се отказа от ключова сделка

Alphabet Гугъл се отхвърли от проектите си да наеме офис от 18 766 кв.м, в който трябваше да настани 2000 свои чиновници. Ако договорката се беше осъществила, то тя щеше да е измежду най-големите в сегмента в Ирландия за настоящата година.

Компанията си беше избрала работни площи в Sorting Office, ситуиран наоколо до южните кейове на Дъблин. „ След дълги разисквания Гугъл реши да не завърши договорката “, сподели говорителка на компанията. Технологичният колос не прецизира за какво е избрал да се откаже от договорката.

Гугъл е измежду основните клиенти на пазара на офиси в ирланската столица, като наема хиляди чиновници и заема офиси към така наречен " Силициеви докове ".

Компании като Twitter, Гугъл и Фейсбук спомогнаха за съживяването на страната след срутва на имотния пазар, а задграничните вложения помогнаха за построяването на офиси и жилища. През второто тримесечие обаче фирмите са наели едвам 9885 кв. м офис площи в Дъблин, което е най-ниското равнище от началото на воденето на статистика от консултантската компания CBRE.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР