Алпер Чочев е вероятно един от най-известните инфлуенсъри в последните

...
Алпер Чочев е вероятно един от най-известните инфлуенсъри в последните
Коментари Харесай

Смях и много закачки: Алпер Чочев за гаджетата, изневерите, парите и приятелството с Диона

Алпер Чочев е евентуално един от най-известните инфлуенсъри в последните години, който се отличава обаче с доста готино и свежо въодушевление и супер възприятие за комизъм. Именно той е посетител в новия епизод на PODCAST7 и Диона, която е звездата водеща в новата ни поредност.

Диона и Алпер са другари от много време, а химията сред тях е повече от забележима, само че не си мислете, че приказваме за освен това от положително и крепко другарство, каквото те имат. Само сред другари могат да минат шегите, които тези двамата си разменят непрекъснато, в това число и за новите " придобивки " на Диона, с които тя скоро се разкраси. " Ние сме другари от доста години, още преди да станеш доста известна. Виж обаче по какъв начин се развихме! Гордея се с теб, Диона! ", показа Алпер.

Виж още: За червивия свят на Холивуд: Защо Ед Шийрън не обича церемонии и червени килими?

Иначе в живота си Алпер има сериозна половинка до себе си, само че избира на този стадий да крие дамата до себе си. Доста са инфлуенсърите, които не крият гаджетата си, само че някои " монетизират " връзките си, споделя Алпер. Той е решил, че не желае да се приказва и написа за него в това отношение и поради това пази персоналния си живот. " Това е решение, което взех напълно неотдавна и е най-правилното за околните ми. Имам неповторима другарка, само че няма да разгласявам с нея или един ден като имам дете. Има неща, които би трябвало да си пазиш ".

Виж още: Дълги коси и безкрайни крайници: Михаела Тодорова обръща глави след себе си в Кан

Алпер е на мнение, че в днешно време изкушенията са огромни, тъй като хората имат достъп до интернет, където е цялостно с хора, който наподобява доста добре. Преди години не е било по този начин, тъй като връзката сред хората е била много по-малка, а и обществото е било доста по-консервативно. Финансовото положение на човек през днешния ден също оказва въздействие за избора на пратньор. Алпер сподели искрено, че той и неговата половинка не са богаташи, само че са дружно, тъй като се обичат и желаят да са дружно. " Парите не би трябвало да попадат в една връзка. Ако въпреки всичко участват, то би трябвало да имат общ бюджет, а не разделяне. Наскоро попаднах на една история за едни хора от Гърция. В това семейство и двамата изкарват пари, само че мъжът харчи за фамилията, а дамата за себе си. Това не мога да си го обясна ", споделя Чочев, само че е реалност, че в днешно време много съвременни фамилии разделянето на финансите е по този начин.

За богатите мъже, връзките, фантазиите и какви са обичаните неща на Алпер - вижте във видеото горе.

Виж още: Големите звезди, които не употребяват гримьори за аления килим 

Изображение: https://www.instagram.com/chocheev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР