Алопеция UK приветства решението като монументален ден“ за хората със

...
Алопеция UK приветства решението като монументален ден“ за хората със
Коментари Харесай

Алопеция: Първото лечение, одобрено за употреба от NHS, отбелязва „монументален ден“

Алопеция UK приветства решението като „ колосален ден “ за хората със болестта, като пациентите остават „ прекомерно дълго “ без лекуване от NHS.

„ Прекалено дълго пациентите с плешивост ареата оставаха без лицензирана алтернатива за лекуване, налична посредством пътищата на NHS “, сподели основният изпълнителен шеф на благотворителната организация, Сю Шилинг.

„ Ако нови лекувания са налични единствено частно, това се трансформира при положение на „ имащите и нямащите “, тази… рекомендация ще помогне ненапълно да се оправи с това. "

Хората с тежка плешивост ареата към този момент могат да бъдат предписвани по таблетка на ден за възстановяване на повторния напредък на косата, след зелена светлина от Националния институт за върхови достижения в опазването на здравето и грижата (NICE).

Здравният орган сподели, че до 14 000 души могат да се възползват от Ritlecitinib, който е прочут също като Litfulo, и хората над 12 години с тежка плешивост би трябвало да имат достъп до лекарство, създадено от Pfizer.

NICE в началото отхв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР