Алое вера се използва в медицината от хилядолетия, тъй като

...
Алое вера се използва в медицината от хилядолетия, тъй като
Коментари Харесай

Няколко ползи от Алое Вера, които ще ви спасят лятото

Алое вера се употребява в медицината от хилядолетия, защото се счита, че има евентуални изгоди за здравето на кожата и тялото. Известният сукулент може да наподобява безопасен за всевъзможни козметични процедури, само че преди да продължите да търкате листата по цялото си лице, разберете какво споделят кожните лекари и лекарите за най-хубавите способи за потребление на алое вера.
1.       Стимулира растежа на косата
 Алое Вера: 8 изгоди, които ще ви спасят това лято Алое Вера: 8 изгоди, които ще ви спасят това лято
Алое вера се употребява в медицината от хилядолетия, защото се счита, че има евентуални изгоди за здравето на кожата и тялото. Известни...
Една от най-неизвестните използва на алое вера? Използвайте го, с цел да стимулирате растежа на косата! Алое вера е цялостна с протеолитични ензими, които възвръщат мъртвите кожни кафези на скалпа и също по този начин предизвикват растежа на косата. Също по този начин работи отлично като еликсир и ще остави косата ви гладка и блестяща.
2.       Лекува ухапвания от инсекти
С наближаването на лятото комарите са на открито и ухапванията са неизбежни. Алое вера може да успокои и облекчи ухапвания от инсекти с помощта на своите противовъзпалителни свойства. Нанесете гела непосредствено върху ухапването като метод за понижаване на част от болката и сърбежа.
3.      Подобрява храносмилането
 Невероятните свойства на Алое Вера Невероятните свойства на Алое Вера
Алое вера е красиво зелено растение от групата на сукулентите, което е извънредно скромно и елементарно за развъждане. Родината му е...
Алое вера е отлично за здравето на червата и храносмилателната ни система, защото съдържа аминокиселини, ензими и стероли. Добавяйте гел от алое вера в сока или смутито си, с цел да се погрижите за здравето на червата си.
4.       Подмладява кожата
Тъй като алое вера има толкоз високо равнище на антиоксиданти, то инхибира възпалението, подкрепя образуването на нови кожни кафези и понижава зачервяването, с цел да подкрепи заздравяването и отстраняването на болката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР