Ало измамници успели да заблудят 60-годишна жена от Бургас. СНИМКА:

...
Ало измамници успели да заблудят 60-годишна жена от Бургас. СНИМКА:
Коментари Харесай

Задържаха жена - муле на ало измамници, с 40 000 лв. на ужилена бургазлийка

" Ало ” измамници съумели да заблудят 60-годишна жена от Бургас. СНИМКА: Архив47-годишната софиянка е хваната на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост, на път за Румъния

47-годишна жена от София е била арестувана на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост, на път за Румъния, с 40 000 лева и непознати дебитни карти, добити с машинация, оповестиха от полицията в Бургас. Установено е, че столичанката е била " муле " на ало измамници, съумели да ужилят бургазлийка.

На 02.04.т.г. към 00.30 ч. в Пето Районно ръководство Бургас е получено известие от 60-годишна жена за това, че предния ден получила многократни телефонни позвънявания от чужд мъж, който я въвел в подвеждане по схемата " оказване на подпомагане на полицията за залавяне на група телефонни измамници ".

Непознатият я предиздвикал да остави в торба до магазин  в к-с «Изгрев» сумата от 40 000 лева и три дебитни карти на разнообразни банки. Впоследствие дамата схванала, че е станала жертва на телефонна машинация и алармирала полицейските чиновници.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности от чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас, на Граничен контролно-пропусквателен пункт «Дунав мост» е арестувана 47 годишна престъпно проявена и осъждана софиянка, която взела торбата на бургазлийката и се отправила към Румъния.

Задържаната направила цялостни признания и описала механизма на осъществената телефонна машинация. С прокурорско разпореждане на софиянката е наложена мярка " задържане под стража " за период до 72 часа. Работата по документиране на случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР