Алмерия и Реал Мадрид играят при 1:2 в мач от

...
Алмерия и Реал Мадрид играят при 1:2 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Алмерия - Реал Мадрид 1:2, страхотен гол на Алаба

Алмерия и Реал Мадрид играят при 1:2 в мач от 1-ия кръг на Ла Лига. В Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела. Ларджи Рамазани откри резултата в 7-ата минута. В 61-ата минута Лукас Васкес изравни. В 75-ата минута Дейвид Алаба вкара за 1:2.

Домакините поведоха още в 7-ата минута с първата си добра опция. Иниго Егуерас пусна пас зад отбраната на Ларджи Рамазани, а белгийският нападател надбяга Антонио Рюдигер и останал самичък против Тибо Куртоа не сбърка за 1:0.

Две минути по-късно Орелиен Чуемани изведе Винисиус отляво. Бразилецът напредна и пусна паралелен пас за Карим Бензема, който стреля над вратата. В 28-ата минута Бензема засече с глава центриране отдясно, само че Фернандо Мартинес се оправи и избави.

В 33-ата минута Рюдигер откри Бензема с пас от дълбочина. Нападателят опита удар, само че не съумя да откри добре топката и не затрудни вратаря. Три минути по-късно Мартинес се отличи със избавяне след удар от дребен ъгъл на Винисиус.

В 43-ата минута "кралете " стигнаха до гол, който обаче беше анулиран. Винисиус развинти двама бранители отляво и върна към Кроос, който с съвършено центриране откри Лукас Васкес, а десният бек от няколко метра засече във вратата. Оказа се обаче, че опитният футболист е бил в състояние на засада.

Втората част стартира с удар от далечна отдалеченост на Кроос, който вратарят мазета в корнер. В 52-ата минута Винисиус извади за Валверде, който насочи удар от придвижване, само че Мартинес се оправи. В ответната офанзива Куртоа трябваше да отразява удар на Садик.

В 61-ата минута Реал изравни. Азар направи двойно с Винисиус, а бразилецът нахлу в наказателното поле, само че беше спрян. Бензема опита да играе с топката, само че кълбото му беше избито и се озова в Лукас Васкес, който от 6-7 метра не сбърка.

"Кралете " натиснаха съществено след изравнителното попадение. Модрич и Бензема пробваха удари от далечно разстояние, само че не откриха задачата.

В 75-ата минута гостите стигнаха до поврат. Реал получи право да извърши директен свободен удар на към 15-20 метра от вратата. Току що влезлият в игра Дейвид Алаба застана зад топката и с съвършено осъществяване в левия ъгъл, а и благодарение на страничния дирек, вкара за 1:2.

Алмерия - Реал Мадрид 1:2

1:0 Ларджи Рамазани (7)

1:1 Лукас Васкес (61)

1:2 Дейвид Алаба (75)

Алмерия: 13. Мартинес, 21. Чуми, 2. Кайки, 19. Ели, 22. Бабич, 15. Акиеме, 5. Робертоне, 23. Коща, 4. Егуарас, 7. Рамазани, 9. Садик

Реал М: 1. Куртоа, 23. Менди, 22. Рюдигер, 6. Начо, 17. Васкес, 18. Чуамени, 8. Кроос, 12. Камавинга, 15. Валверде, 20. Винисиус, 9. Бензема
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР