ALMA не може да се оплаче от липса на вдъхновение

...
ALMA не може да се оплаче от липса на вдъхновение
Коментари Харесай

Алма показа любовта от две гледни точки

ALMA не може да се оплаче от липса на ентусиазъм - основава страхотни нови песни със забележителна скорост. След протеста в " My Mama Told Me ", в този момент младата изпълнителка е подготвена с красива любовна история, озаглавена " Far Faraway ".

" Това е ария за една толкоз мощна обич, която може да те придвижи в друго далечно измерение - щастливо, безпроблемно и умерено ", споделя ALMA.

Новият сингъл е по музика и текст на самата ALMA, а аранжиментът е на Pavell. " По време на една от студийните ни сесии, ALMA пристигна с подготвен текст и мелодия. Харесах звученето още с първите акомпанименти, които тя изсвири на пианото. Затова незабавно се заехме с аранжимента и записа на вокалите. Моите възторженостти към ALMA и гения, с който не стопира да ни изненадва и въодушевява! ", споделя той.



Освен в България, " Far Faraway " ще има премиера в още 16 страни по света, в това число Южна Корея, Русия, Полша и Унгария.

Във видеото режисьорът Димитрис Георгиев взема решение да опише любовната история на ALMA от две нейни гледни точки - едната е с индивида, с който тя желае да бъде, а в другата него го няма. Така във видеото заживяват два разнообразни свята, които в един миг се преплитат, а от време на време се сливат в едно цяло. В звученето на песента също има забавна съпротива, само че музикална - едно частично меланхолично начало минава в равномерен и положителен бийт. Партньор на ALMA във видеото е един от най-близките ѝ другари от детството - Noah Bay.

Сред най-големите триумфи на ALMA се подреждат премията " Дебют на годината " за 2020-та и 2 номинации от Годишните музикални награди на БГ радио, присъединяване в един от най-грандиозните състезания за пеене в Европа - Top of The Top Festival, #23 в Shazam Русия, 2 седмици под №8 в формалния еърплей чарт в Полша, 16 поредни седмици най-излъчвана ария в радио и телевизионния ефир в България, над 3,3 милона стрийма на дебютния ѝ сингъл " Perfect " в Spotify и достигнати 88 хиляди месечни слушатели в платформата. Последната ѝ ария " My Mama Told Me " прекара 3 поредни седмици като #1 в еърплей класацията за български песни у нас и цели 18 седмици в топ 10 на чарта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР