Алла Пугачова е загубила син. За трагичния момент от живота

...
Алла Пугачова е загубила син. За трагичния момент от живота
Коментари Харесай

Алла Пугачова и Филип Киркоров крият страшна семейна драма

Алла Пугачова е изгубила наследник. За трагичния миг от живота на иконата на съветската сцена излиза наяве по време на телевизионно шоу. Певицата цялостен живот се е старала да изживява тежките моменти в фамилията си, без да ги прави притежание на аудиторията. Сега обаче не могла да реагира, защото тъжната истина за драмата, която тя претърпяла, става по време на телевизионно шоу.

В предаването " Въз основа на действителни събития “ на NTV, представена от " Телеграф ", посетители са били някогашните й родственици от фамилията на Филип Киркоров, за който тя бе женена преди да срещне Максим Галкин. Бившият й свекър Бедрос Киркоров разказал, че певицата е изгубила дете по времето на брака със сина му.

Преди да се омъжи за Филип Киркоров, брачен партньор на Алла Пугачова бил концертният й шеф Евгений Болдин.  По време на бременността си от Киркоров, Пугачова била на 49, а Филип – на 27 години. За страдание певицата претърпява аборт, след което била диагностицирана с неплодородие. След случая Алла Пугачева се скрива в Цюрих и дълго време не общувала с публицисти. 

Няколко години по-късно, откакто се разделя в Филип и се омъжва за Максим Галкин, през 2013 година тя се снабдява със наследник - Гари, който в действителност и близнак с дъщеричката й Лиза, родени от сурогатна майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР