Алкомет участва в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата индустрия.

...
Алкомет участва в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата индустрия.
Коментари Харесай

Успешно представяне на Алкомет на Aluminium 2018

Алкомет взе участие в най-голямото международно ревю, отдадено на алуминиевата промишленост. То се организира от 9 до 11 октомври в Дюселдорф. Над 1000 изложители от целия свят показаха сектора – от производители на машини и съоръжение до производители на полуфабрикати, подготвени артикули и преработване.
 a-2  a-3  a-4  a-5
Алкомет презентира своите валцови и пресови артикули на щанд, ситуиран на 110 кв.м. Екипът на компанията сполучливо организира срещи с сегашни и бъдещи сътрудници, и разиска опциите за съдействие.

„Доволни сме от присъединяване ни в Aluminium 2018, защото се потвърдиха упованията ни за огромен интерес към създаваните в Алкомет продукти“, разяснява Нели Тончева, шеф „Продажби“ в компанията. „Проведените многочислени срещи с бизнес сътрудниците ни даде убеденост, че вложенията в разширение на индустриалните мощности ще намерят пазарна реализация“, добави тя.

Изпълнителният шеф на Алкомет Хюсеин Йорюджю дружно със старши вицепрезидента на SMS group GmbH Михаел Шефър – сътрудник по плана „Инвестиционна стратегия 2016-2019“, показаха развиването й. Очаква се през ноември тази година да завърши първа фаза от програмата, като се пусне в употреба нова преса, която ще разреши на сдружението да разшири продуктовото си портфолио и да отговори на последните трендове в региона на автомобилостроенето и архитектурата.

Благодарение на пресата HybrEx компанията ще има опция да създава профили с оптимални размери до 310 мм и дебелина на стената до 0.8 мм. С помощта на тази преса от последно потомство индустриалният потенциал на пресовото произвеждане ще се усили до 35 000 тона за година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР