Алкохолните напитки влияят различно на настроението, установи изследване в 21

...
Алкохолните напитки влияят различно на настроението, установи изследване в 21
Коментари Харесай

Вече е ясно кой алкохол предразполага хората към секс

Алкохолните питиета въздействат друго на настроението, откри проучване в 21 страни, с което учени проучват пиенето и страстите, оповестиха в. "Дейли мейл " и Би Би Си.
Концентратите вършат хората по-енергични и по-агресивни, а аленото вино отпуска, подготвя към секс, само че и човек от него става по-летаргичен и прочувствен. Ефектът от бялото вино е като от аленото, само че по-слаб. Бирата успокоява като виното, само че покачва и самочувствието.
Учените от университета в Бангор и лондонския Кингс колидж са работили с данни от Глобалното проучване на използването на упойващи средства, обхванало с интернет анкета 30 000 души от целия свят.
Анкетираните са споделили, че се усещат най-спокойни, когато пият вино или бира. Повече от 40 % са признали, че от концентратите се усещат секси или стават влюбчиви, а над половината - че откакто пийнат нещо по-силно, са по-уверени.
Според повече от 50% от интервюираните концентратите дават сила, само че една трета признават, че когато ги пият, стават по-агресивни и неспокойни.
Самият алкохол, прочут с химическото име етанол, химически е еднакъв, без значение от напитката, изясни проф. Марк Белис от екипа. За особеното прочувствено влияние е виновен методът на пиянство.
Концентратите нормално се пият по-бързо и в тях има повече алкохол. Резултатът е по-бърз подтикващ резултат. Напитките се употребяват по разнообразни обществени мотиви. Хората могат да ги пият умишлено, с цел да се напият бързо, или пък постепенно с храна. Важен е и резултатът на упованието.
Сред дамите има повече прочувствени реакции, до момента в който мъжете по-често стигат до настъпателност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР