Алкохол и полуголи жени посрещнали делегатите на Европейския младежки форум.

...
Алкохол и полуголи жени посрещнали делегатите на Европейския младежки форум.
Коментари Харесай

Скандал! Алкохол и полуголи жени посрещнали делегатите на Европейския младежки форум! Младежите са недоволни!

Алкохол и полуголи дами посрещнали делегатите на Европейския юношески конгрес. Това провокира скандал с младежката конференция, проведена от българското европредседателство преди дни, съобщи бТВ.

Алкохол и полуголи дами посрещнали делегатите на Европейския юношески конгрес, част от младежите участници в събитието са останали извънредно недоволни от разнообразни организационни недоразумения, като да вземем за пример от безплатния алкохол и танцьорките в бара на празненството след конференцията, а в това време трябвало да платят сами самолетните си билети.

Не може уредниците хем да се хвалят с това, че в конференцията са включени маргинализирани групи, хем да ги карат сами да си платят самолетните билети, разяснява в предаването “Тази сутрин” Илина Мутафчиева, ръководител на Националния юношески конгрес.Според нея на конференцията младежите са били просто декорация – за два дни имали 30 минути за въпроси.

Мутафчиева означи, че празненството с безвъзмезден алкохол и танцьорки е било част от формалната стратегия на събитието.
Относно билетите концепцията е средствата да бъдат възобновени, с цел да има по-гъвкава алтернатива за младежите – да дойдат по-рано или да си тръгнат по-късно, разгласи Петър Младенов, ръководител на Работна група “Младеж” към Съвета на Европейски Съюз.

Партито е неофициална среща, на която беше дадена опция на младежите да продължат връзката – да отпразнуват триумфа от тази конференция, сподели Младенов. И в Малта, и в Естония имаше сходно празненство, посочи той. На въпрос с какви средства е платено празненството Младенов отговори: “не бяха карани младежите да купуват алкохол, никой не е карал хората да отидат на тази среща”.

По-късно посочи, че страната е платила за цялата конференция дружно с Европейската комисия. Не знае какъв брой тъкмо е коствало празненството.По-късно в присъединяване в предаването “Тази сутрин” водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира абсурда към младежката конференция като “тежък пестник за България от младите европейци”.

Корнелия Нинова: Заради Цветанов България неведнъж е осъждана в Страсбург
“Това с алкохола и полуголите дами – да, извънредно е, само че по-важно е това, което споделя президентът на Европейския юношески конгрес, че това, което се е случило в София, изтъквам: „ унищожи работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко поколения младежи и сподели цялостно неуважение към младежите изобщо”, сподели Нинова.

Междувременно с позиция излезе младежката организация на ГЕРБ. Оттам дефинираха абсурда като нечиста сделка и провокация.

“Ние, младежите от най-голямата национална младежка политическа организация заявяваме, че в полза на отбраната на световните и районни цели свързани с провеждането на сполучливи политики в полза на младежите на Европа и България, изрично заставаме против всевъзможен жанр спекулации и провокации, целящи да уронят престижа както на страната ни, по този начин и на европейските институции. С които партнираме сполучливо във всеки един развой, обвързван с осъществяването на нашите цели и задължения като лоялни членове на Европейски Съюз. Смятаме, че това би бил опит да се омаловажи труда на България и устрема на страната да издига младежката тематика на висотата, която нейната значителност заслужава”, пишат в декларация от организацията.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР