алкият бизнес бе един от най-засегнатите от пандемията. Една част

...
алкият бизнес бе един от най-засегнатите от пандемията. Една част
Коментари Харесай

Подкрепа за кварталния бизнес носи печалба с Visa

алкият бизнес бе един от най-засегнатите от пандемията. Една част от него трябваше да затвори за прочут интервал от време, а при друга количеството на работа понижа в резултат на по-малкия поток от клиенти. В двата случая това докара до понижаване на по този начин значимия непрекъснат паричен поток, оказващ основна роля за развиването и съществуването на дребния бизнес.

В същото време пандемията провокира и сериозна смяна в навиците за извършване на покупки на потребителите. Голяма част от тях все по-често търсят безконтактен метод за разплащане за ежедневните си покупки. Проучване на Visa, извършено през август тази година, демонстрира, че 78% от потребителите в международен мащаб са трансформирали метода си на разплащане в резултат на засилените опасения за личното си здраве. Почти две трети (63%) от запитаните биха минали към нов бизнес, който предлага варианти за безконтактно разплащане. За съвсем половината консуматори (46%) в международен мащаб потреблението на безконтактни способи за разплащане е измежду най-важните ограничения за сигурност в магазините.

В тази динамична и непрекъснато изменяща се среда за притежателите на дребен бизнес адаптирането към нея ще бъде приоритет. В Европа Visa работи в тясно съдействие с мрежата си от индустриални, софтуерни и публични сътрудници, с цел да даде достъп до цифрови разплащания на 8 млн. дребни предприятия, наранени от пандемията. Заедно с тях компанията се концентрира върху даването на поддръжка в няколко стратегически области, които са от решаващо значение за оцеляването на дребния бизнес. Като да вземем за пример даване на опция да изградят онлайн наличие и да одобряват цифрови разплащания (онлайн и в магазина), обезпечаване на достъп до търговски кредитни и дебитни артикули и поощряване и стимулиране на потребителите да поддържат локалния бизнес.

Кампания до 27 декември 2020 година

В България Visa даде началото на акция, посредством която подтиква хората да пазарят или да употребяват услугите на всички търговци в квартала и в града като цяло – от най-големите до най-малките. Кампанията освен спомага за запазването на дребния и междинния бизнес, само че и носи изгоди за фамилния бюджет. С всяка направена трансакция до 27 декември 2020 година без значение от цената ѝ и обекта, в който е направена, може да спечелите една от 450-те награди за целия интервал на самодейността в размер на 100 лева Печелившите ще бъдат теглени посредством специфичен програмен продукт в наличието на нотариус всяка седмица.

Повече информация за промоцията и по какъв начин се записва заплащане можете да намерите на

Алек Вучков. Текстът е от бр. 11 на сп. " Мениджър "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР