Алжирски национал е попаднал в радара на Лудогорец. Според медиите

...
Алжирски национал е попаднал в радара на Лудогорец. Според медиите
Коментари Харесай

Лудогорец взима алжирец, пипнат с кокаин

Алжирски национал е попаднал в радара на Лудогорец. Според медиите в страната, лявото крило Юсеф Белаили може да укрепи разградчани през зимата. Преди дни 29-годишният футболист е напуснал последния си клуб - катарския Катар Семеен кодекс, и сега е свободен сътрудник.

В събота Белаили завоюва Арабската купа с Алжир. Интересното е, че Катар Семеен кодекс приключи контракта на Белаили, откакто с негов гол " пустинните лисици надиграха катарския народен отбор на полуфиналите на шампионата.

През сезон 2017/18 Белаили играе за френския Анже. Носил е още екипите на тунизийския Есперанс, Ал Ахли от Саудитска Арабия и алжирските УСМ Алжер и МК Оран. Лявото крило има 30 дуела и 8 гола за националния тим на родината си. През 2019 година с " пустинните лисици " печели Купата на африканските народи.
свързани новини3535на 18.12.2021
Любопитен миг от кариерата на Юсеф Белаили е фактът, че в интервала 2015-17 година той получи двегодишно прекъсване на спортни права, откакто даде позитивна проба за приложимост на кокаин. През 2016 година ФИФА удължи наказването с още две години, само че Белаили в този интервал играеше за втория тим на Анже и за Есперанс (Тунис).

Според информации от Франция, Белаили е бил препоръчан на елитните френски Марсилия, Лион и Рен, само че нито един от тях няма интерес към офанзивния футболист. Интерес е проявен от Монпелие и два отбора от ОАЕ - Ал Джазира и Ал Аин, написа " Тема Спорт ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР