Алия Исмаил осъзнава веднага след дипломирането си, че се чувства

...
Алия Исмаил осъзнава веднага след дипломирането си, че се чувства
Коментари Харесай

Жена, която стана мъж на 18, осъзна грешката си и поиска да върне всичко обратно – ето резултата (Снимки):

Алия Исмаил осъзнава незабавно след дипломирането си, че се усеща като мъж. Без да се замисля, момичето стартира хормонална терапия, сменя името си на Иса, отстранява гърдите си и заживява, видимо щастливо, в новото си тяло. На Исмаил му бяха нужни осем години, с цел да стане изцяло мъж, както и да разбере едно доста значимо нещо.

 жена стана мъж

 Алия Исмаил

 Алия промяна пол

 момиче промяна пол

Снимки:
Социална мрежа

Едва откакто мина през подобен дълъг и сложен път, когато Алия към този момент в действителност е станала прелъстителен мъж, тя стартира да схваща, че външният й тип по никакъв метод не отразява нейното самочувствие. През февруари 2021 година Исмаил ненадейно анулира хормоналната терапия и стартира пътя на връщането към първичното си женско тяло.

С помощта на лазерна епилация момичето съумява да се отърве от космите по тялото. Но хормоните към момента не са се нормализирали. Тестостеронът бързо спада, а естрогенът към момента е на равнището, особено за мъжете. Въпреки тези дребни нюанси, Алия е безпределно щастлива, че в този момент е на път към женското тяло.

 мъж измежду лалета

 Алия връщане на пола

Аз, по този начин да се каже, имах просветление – нямам потребност да съм на хормони до края на живота си. За мен това беше като потрес, само че идващото възприятие, което изпитах, беше облекчение. Тогава разбрах, че би трябвало да се вслушам в себе си “, споделя Алия в изявление за Real Fix.

 жена, която беше мъж

Сега 27-годишната Алия наподобява като жена, само че с едно изключение…

вместо обемни гърди, момичето има два следоперативни белега. Въпреки това Исмаил не смята да възвърне гърдите си, тъй като не се знае по какъв начин ще се обърне животът й (му) по-нататък.

 промяна на пола история

В КОЕ ТЯЛО ХАРЕСВАТЕ АЛИЯ/ИСА ПОВЕЧЕ?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР