Алисия за пореден път бе предадена. Този път обаче не

...
Алисия за пореден път бе предадена. Този път обаче не
Коментари Харесай

Биляна Дол предаде Алисия заради Николета

Алисия за следващ път бе предадена. Този път обаче не от мъж, а от жена. Половинката на някогашния й Валери Божинов - Биляна Дол, към този момент не й е приятелка. Вместо това тя мина в тима на огромната й врагиня - Николета Лозанова, заяви " България през днешния ден ". Каква е повода никой не знае, само че знойната сръбкиня се отхвърли от другарството си с Алисия. Вместо това от известно време тя е първа другарка с някогашната брачна половинка на възлюбения си.

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_) on Jan 14, 2018 at 6:37am PST

Всичко стартира от престоя на Божинов и Биляна в София към празниците. Тогава сръбкинята бе " ухажвана " грубо от Николета, която даже я заведе при обичания си коафьор. " Благодаря ти за хубавия уикенд! ", написа Дол под тяхна обща фотография. Оттам насетне двете станаха първи приятелки. Николета и Биляна не стопират да си " харесват " фотосите в обществените мрежи и да си пращат благи мнения, съпроводени от сърчица. И... Биляна не помни за Алисия, с която правеше същото допреди това.

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 11, 2017 at 3:10am PST

Нещо повече, фолкпевицата не спираше да хвали наследничката си в леглото на Валери: " Често се чуваме с Биляна Дол. Тя ми изпраща фотоси, когато Валерко е при тях. Никога не е имало преграда сред нас. Говорим си на сръбски и британски, а тя към този момент знае и няколко думички на български. Отнася се с почитание към мен. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР