Алисия Викандер "е на първата си мисия" като Лара Крофт.

...
Алисия Викандер "е на първата си мисия" като Лара Крофт.
Коментари Харесай

От фина красавица в екшън героиня. Как Алисия Викандер стана Лара Крофт

Алисия Викандер "е на първата си задача " като Лара Крофт.

ВИЖТЕ ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ФИНАТА АКТРИСА В ЕКШЪН ГЕРОИНЯТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Приключенският екшън "Tomb Raider: Първа задача " на Роар Утауг потегля по кината единствено след ден (16 март).

Лара Крофт е самостоятелната щерка на екстравагантен авантюрист, който изчезва, когато тя едвам навлиза в тинейджърските си години.
 Алисия Викандер като Лара Крофт Алисия Викандер като Лара Крофт
Сега, към този момент млада жена на 21 година, без цел и посока в живота си, Лара работи като пощальон по улиците на Лондон, едвам съумява да заплати наема си и рядко посещава лекциите, нужни ѝ да приключи образованието си.

Твърдо решена да открие своя личен път, тя отхвърля да застане отпред на интернационалната бизнес империя на татко си също толкоз непоколебимо, колкото отхвърля концепцията, че него в действителност към този момент го няма. Неспособна да одобри обстоятелствата и да продължи напред седем години след изгубването му, Лара желае един път вечно да разгадае пъзела към тайнствената му гибел.

Тръгвайки срещу волята и последното му предпочитание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на татко си - именита гробница на митичен остров в смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край крайбрежията на Япония. Но задачата ѝ няма да е лесна - даже достигането до острова ще е извънредно подло.

Бореща се с провокациите, въоръжена само с острия си разум, сляпа религия и твърдоглав дух, тя би трябвало да премине границата на личните си благоприятни условия. Ако оцелее в рисковото премеждие, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ завоюва името Tomb Raider.

Досега в облика на Лара Крофт да пъти се превъплъти Анджелина Джоли и то много сполучливо.

Анджелина Джоли - харизматична и неповторима

Еволюцията в стила на Анджелина Джоли през годините



Наследницата на Джоли също е доста обещаваща.

Новият образ на Лара Крофт е по-уязвим, което я прави по-близка до публиката. Викандер признава, че концепцията е не филмът да бъде конкуренция на предходните два, а да ги добави.

За да влезе в обувките на екшън героинята носителката на "Оскар " минава през тежки тествания както на снимачната площадка, по този начин и в персонален проект, до момента в който реализира нужната физическа форма.

За ролята си Викандер качва 6 кг мускулна маса. Актрисата стартира подготовката си три месеца преди началото на фотосите. Тя тренира в залата по час всеки ден, 7 пъти в седмицата с персонален треньор.

Относно храненето

холивудската звезда спазвала така наречен кетонна диета - прецизен режим с високо наличие на мазнини и дребен банкет на въглехидрати.

Викандер похапвала доста морска храна и лимитирано количество зеленчуци.

Колкото ѝ мъчно да е било, актрисата наподобява се е справила с предизвикването да е в отлична физическа форма, а по какъв начин държи лъка ще разберем скоро в "Tomb Raider: Първа задача ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР