Алисия няма мъж до себе си. Това призна самата тя,

...
Алисия няма мъж до себе си. Това призна самата тя,
Коментари Харесай

След поредната раздяла: 39-годишната Алисия още чака истинската любов

Алисия няма мъж до себе си. Това призна самата тя, несъмнено, не непосредствено, при последната си медийна изява. Певицата, която на 1 март чества 39-тия си рожден ден, показа разбиранията си за същинската обич и около това посочи, че се надява да й се случи.
 

Така Алисия несъзнателно удостовери слуховете, че се е разделила с последния си другар – предприемачът Симеон Филипов. До преди да се разчуе за разлъката, се говореше, че са се срещнали около по-бившето гадже на Алисия – Георги Станоев-Бирмата. Връзката на Ася, както е рожденото й име, и Симеон Филипов продължи много дълго и дори двамата живееха дружно. За страдание, до момента в който се очакваше още повече задълбочаване на връзките им, изненадващо се чу за раздяла.

Хитовата изпълнителка, която другояче с удоволствие споделя житейската си философия, по този начин и не разяснява тази си връзка - нито до момента в който бе настояща, нито след края й. Всъщност, певицата даже не е афиширала обществено любовите си , откогато преди години се раздели с вратаря Ники Михайлов, който през днешния ден живее с Николета Лозанова. Алисия и моделката са баджаначки и около Валери Божинов. Певицата, която има наследник Валери-младши от футболиста, се радваше на мира и обич в персонален проект, до момента в който не се появи Николета. Семейната идилия на Алисия бе развалена със скандал – Валери й изневери с плеймейтката, което обстойно и нашироко се разискваше в медиите. Доста интерес провокираха и по-нататъшните събития. Докато моделката, която има щерка Никол от футболиста, към момента бе госпожа Божинова, Алисия изненадващо се залюби с бившето й гадже  Ники Михайлов. После певицата и вратарят се разделиха. Николета и Валери също сложиха завършек на връзката си. След време моделката отново се събра с Ники Михайлов.

Тези скандални замени плюс плаващите връзки на участниците в тях на времето бяха изобилен източник на вести и злословия. Алисия очевидно си взе поука, тъй като след раздялата с Ники Михайлов, избира да държи персоналния си живот надалеч от медийния интерес. Затова певицата приказва за любовта, без да конкретизира, когато този уикенд застана пред Мон Дьо в ефира на Нова тв.

Все отново стана ясно, че не се е отказала от търсенето на своята половинка. Алисия има вяра в огромната, същинска обич , таман нея мечтае да срещне и счита, че тя е  най-важна, с цел да проработи една връзка. Певицата очевидно не е последовател на компромисите, тъй като за тях сподели: „ Колкото съм прочувствена и сензитивна, толкоз съм и една концепция студена в това отношение. Досега не ми се е случвало да направя нещо бясно поради любовта, някакъв заплашителен компромис. Една концепция съм лакомец в това отношение ”. Според Алисия най-трудно в любовта е да кажеш: „ Вярвам ти ”. „ Понякога хората споделят: „ Обичам те ”, без да го мислят, с цел да напудрят в допълнение връзката, само че когато кажеш: „ Вярвам ти, поверявам ти се, оставям ти се... ”, някой различен да има твоя живот, теб самата и ти да нямаш нищо срещу това да се случи, това към този момент е друго измерение. Това към този момент е същинската обич ”, сподели Алисия и добави, че това би желала да й се случи. Надява се да й се случи.

Що се отнася до професионалните й упоритости, Алисия планува промени. Налагат се поради другите й занимания, а и в някакъв миг, показа тя, усещаш, че от доста неща си се лишил, поради нощния живот. Тя се радва, че е сбъднала фантазията си да се занимава с мода и козметика, и е решила, че това ще са „ посоките, в които ще се развива ”. Както е известно, преди време певицата започва фешън линия в съдружничество с другарка, а неотдавна се занимава и със своя козметична марка. Въпреки тези си увлечение, Алисия няма желание да слиза от музикалната сцена, дори в противен случай. Изпълнителката планува да се показа в друга светлина. Може би в един миг, показа тя, участията по нейно предпочитание ще бъдат малко по-малко. Затова пък Алисия ще даде опция на феновете й да я видят по по-различен метод. Певицата посочи, че не обича да разяснява преди да е осъществила проектите си, по тази причина сподели единствено, че мисли и работи по въпроса. „ Идеята зрее в моята глава ”, сподели Алисия и добави с разновидностите за по-различното си показване – концерт или присъединяване в по-голямо заведение, само че с оркестър.

Научила се да не помни

Алисия е усвоила изкуството да не помни. Певицата счита, че няма по какъв начин да се чувстваш добре, да продължиш напред и да си благополучен с хората към теб, в случай че носиш остарял, прочувствен багаж. Така че с времето тя съумяла да откри метод да преодолява неприятната страна на славата и да не се въздействам от сериозни публикации или искрено язвителни мнения.

Имало време, призна Алисия, когато била обект на солидна рецензия. Чувствала се длъжна да се изяснява на околните си, както и на почитателите си. Вече не го прави. Не задържа неприятни страсти, нито горчилка от остри рецензии в предишното. Днес дори е признателна на критиците си, тъй като я създали по-силна и по-добра от това, което си мислела, че може да бъде въобще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР