Алисия не спира да работи и това може да се

...
Алисия не спира да работи и това може да се
Коментари Харесай

Алисия за първи път открито за мъжа до нея! Съдбата ги събрала чрез... катастрофа

Алисия не стопира да работи и това може да се види по цялостния ѝ календар с участията. Но работата си е работа и не би трябвало да пречи на персоналния живот. Това обаче за певицата сякаш не проличава, защото при нея всичко върви ръка за ръка.

Виж още: Глория видя къде океанът и морето стават в едно! С обичания са в парадайса!

В студиото на " На Кафе " певицата за първи път проговори обществено за любовта в живота си и метода, по който двамата се срещнали. Всъщност то се случило след злополука... Е, случаят не бил сериозен, а по-скоро смешен. Случил се преди повече от година, а двете коли се блъснали през зимата поради хлъзгава настилка. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, след това отпътува за Доминикана и нагорещи пристрастеностите

След това обаче ориста ги срещала нееднократно на разнообразни места, а най-после се оказали и на един и същи катамаран около общи другари.

Виж още: Почивка след почивката! Николета се върна от Виетнам, отмаря в родни SPA курорти

Кой е мъжът до Алисия, певицата не назова, само че съгласно голям брой медийни изявления става въпрос за предприемача Симеон Филипов.

Виж още: Прея сподели изтънчено тяло по плажовете на Маями, певицата се стопи до неразбираемост

Алисия описа и за новите трепети на сина си Валери, който към този момент влиза в тийнейджърските години и го вълнуват доста неща. Валерко върви по стъпките на татко си и обожава да тренира футбол, само че майка му се е заканила - в случай че има спадове в учебно заведение, ще спре да го пуска на футбол.

Певицата е безапелационна, че преди всичко желае да бъде другар със сина си, с цел да може той да не се тормози да споделя всичко с нея. Оттам нататък тя се стреми към салдото сред положителното и неприятното ченге.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР