Алисия Маседо е била само на 19 години, когато се

...
Алисия Маседо е била само на 19 години, когато се
Коментари Харесай

Американската армия си има Жена-чудо! Тази сексапилна и силна зъболекарка на военните стана хит в мрежата

Алисия Маседо е била единствено на 19 години, когато се е включила в редиците на армията. Сега е на 28 години и продължава да извършва професионалните си отговорности, като в това време има и много уморителен фитнес режим, част от който тя прави притежание на своите почитатели посредством своя блог, осведоми " Дейли Мейл ". Когато не се грижи за зъбите на своите пациенти, тя впечатлява своите над 193 почитатели с горещи селфита, показващи страхотната й фигура.



Разказвайки пред изданието за своето решение да работи в армията, тя споделя: " В живота си имах всичко, което съм желала и към момента не се усещах удовлетворена и щастлива. Исках да бъда самостоятелна, да пътувам по света и да работя за страната си ".


Относно дневния си режим Алисия Маседо споделя, че става всяка заран в 4 сутринта, тренира от 5 до 6.30, по-късно работи с пациенти, а след привършване на отговорностите си тя се занимава още два часа с тежести в залата.



Сексапилната зъболекарка декларира, че е почнала своя блог, тъй като е желала хората да живеят по-здравословно, да се грижат за тялото си и да се хранят вярно.

Превод и редакция: БЛИЦ















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР