Алисия изцепи брутална лъжа в мрежата! Алисия брутално се оля, направо

...
Алисия изцепи брутална лъжа в мрежата!
Алисия брутално се оля, направо
Коментари Харесай

39-годишната Алисия лъже като дърта циганка: Не боядисвам косата си!

Алисия изцепи брутална неистина в мрежата!
Алисия брутално се оля, напряко се размаза. Чалгаджийката лъже като дърта циганка, само че мигновено бе хваната от потребителите в мрежата. Преди часове тя постна две свои фотоси в компанията на стилиста Венелин Кондаков, който постоянно фризира и тогавашната й врагиня Николета Лозанова.
 Алисия
Близо 40-годишната Алисия не се боядисвала – дръжки!

Над единия от фотосите Алисия, вместо да си трае, взе, че написа гръмкото: „Мнозина от вас ме питат какъв е цветът на косата ми и по какъв начин го реализирам. Никак. Това е естественият ми цвят“, рече Алисия и мигновено разсмя стотици.

Поглед в Чичко Google е задоволителен, с цел да забележим, че вакарелката е чукнала 39 лазарника (демек върти 40-така). На тези години да изяснява, че това е нейният рожден цвят и не боядисва косите си, е меко казано смешно.

Да, правилно е, че има хора, които побеляват по-късно, само че няма метод да нямаш най-малко няколко посивели косъмчета. Докато, в случай че се вгледате добре, ще видите, че косата на тогавашната Божиновица е като преди малко окъпана с някоя скъпа и професионална багра.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР