Алисия днес празнува рожден ден, но вместо да си подари

...
Алисия днес празнува рожден ден, но вместо да си подари
Коментари Харесай

Алисия работи на рождения си ден след раздяла с Бирмата

Алисия през днешния ден чества рожден ден, само че вместо да си подари почивка на някои топло място или пък да провежда фамилно празненство, ще работи . Тя има присъединяване в пловдивски клуб, където сигурно ще бъде сюрпризирана с торта и букет. Сексапилната брюнетка, която е родена в Ихтиман, чуква 35 години и е затрупана от задължения. Изпълнителката приема присъединяване най-малко три-четири дни в седмицата, тъй като е сама в персонален проект.



Според вестник „ България днес” тя за следващ път се е разделила с гаджето си. След плевел любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев-Бирмата решили да прекратят дефинитивно взаимоотношенията си по гледище на нежната половинка в двойката. Тя напира за женитба, само че срещнала безапелационен отвод по този въпрос от Георги.
За последно двамата прекараха коледните празници дружно в Пампорово, като Алисия за следващ път визира тематиката за женитба. Щом вижда, че Георги Станоев не е подготвен да вземе значимото решение, изпълнителката в прав текст му декларира, че с връзката им е свършено. След като и Бирмата се оказа несъответствуващ за нея, Алисия още веднъж е в търсене на огромната си обич, разяснява „ България днес”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР