Алисия беше изловена да разговаря задушевно в колата си с

...
Алисия беше изловена да разговаря задушевно в колата си с
Коментари Харесай

Интрига?! Хванаха Алисия с чужд мъж! HotArena ексклузивно разкри КОЙ Е

Алисия беше изловена да беседва радушно в колата си с чужд мъж , видя HotArena .

Изпълнителката на " Карамел ", която е публично обвързана, си спретна бърза и неангажираща среща с различен. Любопитното е, че интимният им диалог се състоя не в кафене или заведение за ядене, а в колата й - ново, мощно возило с пловдивска регистрация.

Любопитното е, че Алисия се беше стъкнала напълно безгрижно за срещата - със обикновен спортен екип и бели маратонки и без помен от макиаж. За разлика от колежките й в жанра, който поставят тонове грим даже и в всекидневието си. 

Звездата спря возилото си пред известно заведение в столичния квартал Младост и изчака 5-10 минути преди при нея да се качи незнаен юноша , облечен в яке с цвят бордо. Двамата разговаряха към 30 минути в колата й, след което мъжът слезе самичък и се върна в заведението. Ася пък възпламени автомобила си и отпраши в незнайна посока.

Естествено, клюкари и завистници побързаха да обвинят изпълнителката, че кръшка на половинката си. Истината обаче е напълно друга.

HotArena разкри КОЙ в действителност е тайнствения мъж до Алисия . Това е режисьора на най - новия й клип Стенли. Двамата се срещнали небрежно, с цел да уточнят детайлности към взаимната си работа. И конспирация в тази ситуация няма.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР