Алисън Стедман се е наситила от театрална работа, след като

...
Алисън Стедман се е наситила от театрална работа, след като
Коментари Харесай

Звездата от „Гавин и Стейси“ Алисън Стедман е принудена да напусне театрална работа след „ужасен“ сценичен инцидент

Алисън Стедман се е наситила от театрална работа, откакто страда от непредвиден и ужасяващ припадък на театрален боязън по време на зрелище.

77-годишната звезда на Гавин и Стейси за първи път направи името си на сцената през 1977 година с празненството на Абигейл, което по-късно стана ефирен шлагер и завоюва премия Оливие за Възхода и падението на Малкия глас през 1993 година Но тя сподели тя в никакъв случай няма да се върне към актьорската игра в театрите, откакто изпита раздразнителност по време на пиесата.

Травматичният случай се случи през 2012 година, до момента в който тя участваше в Here, пиеса с трима души, фокусирана върху двойка, която непрекъснато се кара откакто се реалокираха в нов апартамент, до момента в който трябваше да се борят с техния комшия.

Алисън, която ще повтори ролята си на Пам в коледния специфичен филм на Гавин и Стейси дружно с екранния сътрудник Лари Ламб, сподели, че го е намерила “ все по-трудно ”, до момента в който играете със съседа от долния етаж в Here.

Тя сподели на подкаста Stirring It Up: „ Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР