Алисън Мак, известна с участието си в сериала "Смолвил" и

...
Алисън Мак, известна с участието си в сериала "Смолвил" и
Коментари Харесай

Искали да превърнат Ема Уотсън в секс робиня

Алисън Мак, известна с присъединяване си в сериала "Смолвил " и обвинена в набиране на дами за фракция, се е опитвала няколко да притегли и английската актриса Ема Уотсън към "движението ", оповестява Business Insider.



Мак се е обръщала неведнъж към младата си колежка в Туитър. „ Участвам в неповторимо женско придвижване за човешко развиване и бих желала да ти опиша за това”, написа Мак.



Германката е отправила три разнообразни туита с оферти към Уотсън. Със същото предложение се е обръщала и към други звезди, измежду които поп певицата Кели Кларксън.

Алисън Мак бе задържана по съмнение в набиране на секс робини за организацията NXIVM. По данни на следствието, членовете на сектата били насилвани, шантажирани и безусловно жигосвани с нагорещено желязо, с цел да засвидетелстват верността им към "движението ". След това били продавани в секс иго.

Организацията е учредена през 1998 година, а водачът Кийт Раниер бе задържан през месец март тази година. Алисън Мак била втора в йерархията след Раниер. Тя била тази, която набирала секс робините. Ако бъдат приети за отговорни, Мак и Раниер могат да лежат минимум 15 години в пандиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР