Алисън Хамънд прави своя дебют като нов водещ на For

...
Алисън Хамънд прави своя дебют като нов водещ на For
Коментари Харесай

Истинските мисли на Пол О`Грейди за Алисън Хамънд като сладък текст от приятел, разкрит

Алисън Хамънд прави своя дебют като нов водещ на For the Love of Dogs тази седмица, откакто пое поста от починалия Пол О „ Грейди, който преди този момент водеше шоуто.

49-годишният водещ беше разгласен за новия хазаин на шоуто на ITV, което се намира в избавителния център Battersea Dogs & Cats Home в Лондон през януари. Алисън е отпред на новия сериал от шест елементи, който би трябвало да започва във вторник вечерта.

Участието й идва след гибелта на някогашния водещ Пол, който умря на 67 години през март предходната година. Той бе лице на For the Love of Dogs от дебюта му през 2012 година и беше дипломат на благотворителната организация, като се дразнеше, че има „ извънредно удобен метод “ към последната роля.

Новините че Алисън ще бъде водеща на дългогодишното шоу в отсъствието на Пол, беше разисквано преди този момент в епизод на This Morning, който тя беше водеща през февруари. Нейният сътрудник Дермът О'Лиъри, 50, показа, че е получила " най-сладкото известие " от приятеля на Пол Джулиан К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР