Алисън Хамънд отдаде сърцераздирателна почит на звездата на Strictly Come

...
Алисън Хамънд отдаде сърцераздирателна почит на звездата на Strictly Come
Коментари Харесай

Алисън Хамънд „напълно съкрушена“ от смъртта на бившия партньор на Strictly Come Dancing Робин Уиндзор

Алисън Хамънд отдаде сърцераздирателна респект на звездата на Strictly Come Dancing Робин Уиндзор, който умря на 44 години.

Домакинът на This Morning Алисън си партнира с Робин в специфичното коледно шоу за 2015 година на Strictly, до момента в който Робин също е танцувала с хора като Дебора Мийдън, Сузана Рийд и звездата от Емердейл Лиза Райли, наред с други. Той беше в първичния състав на професионалните танцьори за шоуто, само че беше заставен да напусне след четири години заради пострадване на гърба.

Burn The Floor разгласява изказване, с цел да удостовери тъжната гибел на Робин, в което те споделят: „ Семейството Burn the Floor загуби един от членовете си-основатели, Робин „ Боби “ Уиндзор – който трагично умря. Калфа на BTF, той танцува с нас в продължение на двадесет години - в това число Бродуей, Уест Енд и всички наши луди завършения по света. Неговият замайващ имидж, обвързван с Джесика Рафа, дефинира нашата компания, цветна, рискова и чувствена. Неговият гений, отношение, енерг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР