Алисън Хамънд е подкрепена от звездата от Емердейл Луси Паргетър,

...
Алисън Хамънд е подкрепена от звездата от Емердейл Луси Паргетър,
Коментари Харесай

Разстроена Алисън Хамънд, подкрепена от звездата от Емердейл, докато отвръща на удара на трола, който я нарича гадна

Алисън Хамънд е подкрепена от звездата от Емердейл Луси Паргетър, откакто нечовечен боец на клавиатурата назова Великата английска звезда от Bake Off " гадна " част от работата'.

49-годишната звезда от „ Тази заран “ Алисън се обърна към X, прочут преди като Twitter, с цел да извика трола, който я назова „ гадна “ в понеделник вечерта. Алисън прикани потребителите на обществените медии да „ бъдат общителни “, като призна, че е имала прелестен ден, до момента в който не влезе онлайн и не прочете ужасния коментар, изработен за нея.

Въпросният туит гласи: „ Представям си, че @AlisonHammond в този момент е в действителност гадна работа. Започна да има вяра на личната си реклама. “ В отговор Алисън отвърна на удара, като написа: „ Защо ще имам прелестен ден, а по-късно някой, който не знае от Адам, написа такова гадно известие. Не ми @. Запазете неприятния си коментар за себе си. блага, постоянно. "

Алисън обаче не спря дотук, като отвърна на различен трол, който беше написал: „ Алисън няма гений, само че получава доста ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР