Алигатор с тегло 750 паунда и дълъг 11 фута на

...
Алигатор с тегло 750 паунда и дълъг 11 фута на
Коментари Харесай

Сляп алигатор от 750 паунда, иззет от дома в Ню Йорк, организирайки сблъсък, тъй като собственикът се зарича да се „бори с тях, за да си го върне“

Алигатор с тегло 750 паунда и дълъг 11 фута на име Албърт беше конфискуван от нов Домът в Йорк тази седмица, подготвяйки сцената за борба сред щатския отдел за запазване на околната среда и самопровъзгласилия се притежател на животното.

Алигаторът е живял в басейн в земята в задния двор на дома на притежателя Тони Каваларо в Хамбург, Ню Йорк, и има голям брой здравословни проблеми, в това число слепота на двете очи и гръбначни затруднения, споделиха чиновници. Твърди се, че Каваларо е разрешил на членове на обществото „ да влязат във водата, с цел да погалят необезопасения алигатор “, съгласно отдела.

Албърт беше хванат в сряда в " интерес на публичната сигурност и здравето, сигурността и отбраната на алигатора ", сподели отделът. Той е настанен при профилиран гледач, който може да се грижи за него, до момента в който се правят оценка вредите.

онлайн петиция, призоваваща за връщането на Алберт, че той се е отнасял с алигатора по-добре, „ в сравнение с множеството хора се грижат за децата си “. Той с...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР