Алиар Агаев от Азербайджан ще бъде главен съдия на мача

...
Алиар Агаев от Азербайджан ще бъде главен съдия на мача
Коментари Харесай

Познат рефер на Лудогорец ще ръководи реванша със Сервет в Разград

Алиар Агаев от Азербайджан ще бъде основен арбитър на мача реванш сред тимовете на Лудогорец и швейцарския Сервет в плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите.

След като, всичко в конфликта ще би трябвало да се реши този четвъртък (22 февруари) от 19:45 часа на " Хювефарма Арена " в Разград.

Помощници на 36-годишния азер у нас ще бъдат неговите сънародници Зейнал Зейналов и Акиф Емирали, а четвърти рефер Камал Умудлу. За системата ВАР ще дават отговор турците Алпер Улусой и Абдулкадир Битиген.

В кариерата на 36-годишния Алиар Агаев това надалеч няма да е първият случай, в който той ще управлява среща с присъединяване на българския първенец, като той свири при домакинската загуба от Еспаньол с 0:1 в Лига Европа през октомври 2019, както и при равенството 1:1 с Мидтиланд като посетител два сезона по-късно в същия шампионат.

Към тези два дуела може да прибавим и домакинския триумф на Славия с 1:0 против полския Заглембе Любин в квалификациите на втората по мощ европейска клубна конкуренция през 2016 година.

В предишното Алиар Агаев е бил арбитър и два мача на българския народен тим, приключили с минимално проваляне с 0:1. Първият от тях идва при визитата на Уелс в Лигата на нациите през 2020 година, а вторият датира от месец март предходната година, когато " лъвовете " губят от Черна гора в Разград на старта на квалификациите за Евро 2024.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР