"Алиансът на българските лекари е по-близък до престъпна група, отколкото

...
"Алиансът на българските лекари е по-близък до престъпна група, отколкото
Коментари Харесай

Д-р Димитров от ВМА: Лекари сеят смут и съмнение, когато ежедневно има над 2000 болни и 50 умрели

"Алиансът на българските лекари е по-близък до незаконна група, в сравнение с до обединяване на лекари.

През целия интервал на пандемията създателите на това Неправителствени организации пречиха и не престават да пречат в битката с COVID-19. Неизмерим е броят жертви на дезинформацията, на заболели и умрели поради нея, само че едно е несъмнено – към този момент са прекалено много, с цел да поносим ". Това написа във фейсбук-профила си доктор Габриел Димитров от ВМА.

Ето какво още написа медикът, без редакторска интервенция:

Двигатели на дезинформацията в България бяха те. Същите лекари не престават да сеят ужас и подозрение в съответното противоепидемично държание, подстрекават немарливостта и до ден сегашен, когато всекидневно има над 2000 заболели, 50 умрели и изнемогващи лечебни заведения.

Същите лекари не са виждали коронавирус болен, само че коронавирус болните, застрашените, лекарите на първа линия ги виждат всеки ден по малкия екран по какъв начин плюят на достиженията на медицината, основана на доказателства.

На фона на безапелационна човешка рецесия, вместо да съзреят грешките си, вземат решение да пречат още повече, като основават консенсус с различни обстоятелства – нещо като най-долна имитация на Български лекарски съюз от AliExpress. Отвън написа „ медицина, учредена на науката “, от вътрешната страна виждаш плоска Земя.

Алтернативни обстоятелства няма, нито различна просвета – има обстоятелства и неистини. Милиони българи се връзват на лъжливата осанка, до момента в който не ги застигне действителността.

Тя към този момент ги застига и през днешния ден всеки пети тестван е позитивен, няма места в лечебните заведения, няма личен състав, лекарите са на лимита на опциите си, всеки познава коронавирус болен, а скоро всеки ще знае за тежки случаи и умряли от обкръжението си.

Така ще е, до момента в който разрешаваме незаконна наглост. Отбелязвам доктор Ivan Madjarov, ръководител на Български лекарски съюз, с молба да направи всичко по силите си това да не се разрешава ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР