Али Соу може да стане откритието на шампионата в Русия.

...
Али Соу може да стане откритието на шампионата в Русия.
Коментари Харесай

Али Соу може да стане откритието на шампионата в Русия

Али Соу може да стане откритието на шампионата в Русия. Така е озаглавен огромен материал в championat.com във връзка прехвърлянето на гамбийския нападател в петия в локалното състезание Ростов. 26-годишният таран може да дебютира за новия си отбор на 1/8-финалите за Купата на Русия в неделя. Тогава Ростов приема Ахмат. На 27 февруари пък е гостуването на първенеца Зенит за състезание, като в същия ден, само че два часа по-късно ЦСКА-София играе в Разград.

" Ако го съпоставяме с Адолфо Гаич (аржентински нападател на ЦСКА (Москва), който сега е чартърен в Беневенто), гамбиецът е като Пеле ", написа в публикацията, в която са включени и много статистически детайли.

" Соу е мощен, висок е 190 сантиемтра и за този растеж е доста повратлив и бърз. Прави приблизително по 20 попдавания на мач, като успеваемостта му е 83%. За 90 минути влиза приблизително в 23.76 единоборства, като печели близо 40% от тях. Има добра съгласуваност и обработка на топката, разнороден е - движи се доста и се открива ", такива са определенията за Соу.

Сред минусите на нападателя е маркирана " приблизително положителната игра с глава ". " Ростов взе Соу чартърен със наложителна алтернатива да го закупи. Сумарно прехвърлянето ще излезе към 4 млн. евро. Напълно съответна цифра за състезател с такива умения ", гласи заключението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР