Алхимични символи – разберете какво ви тревожи и как да

...
Алхимични символи – разберете какво ви тревожи и как да
Коментари Харесай

Алхимични символи – изберете един и разберете какво ви тревожи!

Алхимични знаци – разберете какво ви тревожи и по какъв начин да се справите с него

Как да разберете какво тъкмо ви кара да се чувствате тревожни? Тази публикация показва елементарен тест с алхимични знаци, който ще ви помогне да разберете този проблем.

Дори всичко в живота на човек да наподобява наред към момента има неща, които го тревожат. Такива нерешени въпроси пораждат подозрения и даже меланхолия.

Тест: Какво ви тревожи?
Как да идентифицирате какво ви тормози толкоз? Направете сами този тест!

Първо би трябвало да се отпуснете и да подредите мислите си.

Обърнете внимание на алхимичните знаци. Изберете този, който резонира със сърцето ви.

Не избирайте по-дълго от 5 секунди. Много е значимо да не четете авансово смисъла на знаците. В противоположен случай няма да можете да получите благонадежден отговор!

1. Лъв – положили сте прекалено много старания, с цел да постигнете задачата си. Сега се чувствате изтискани като лимон и се страхувате да не загубите това, което имате.

Трябва да се подготвите за смяната. Трябва да осъзнаете, че сте вървели към задачата си, допускайки разнообразни неточности. Може би сте обидили съществено някого.

2. Пясъчен часовник – държите се за предишното. Може би сте претърпели нещо извънредно, което към момента ви тежи. Трябва да оставите предишното и да се научите да живеете в настоящия миг.

Помнете, че няма минало, няма бъдеще! Има единствено тук и в този момент. Когато осъзнаете това, тогава всичко ще се подреди за вас.

3. Полумесец – у вас се е натрупало голямо количество негативизъм. Не оставяте страстите да излезнат на повърхността.

Ако желаете да решите проблем, най-сетне би трябвало да оставите всичко да излезе. Ще ви стане по-леко и ще можете да видите пътя, който ще ви води към по-светло бъдеще.

4. Ключ – вие сте обзети от какофония. Трябва да се занимавате с духовно развиване и спортни действия. Като поставите всичко в ред, още веднъж ще се почувствате в най-хубавата си форма и затова ще върнете живота си в обикновено положение.

5. Всевиждащо око – може би сте станали жертва на негативни въздействия. Най-вероятно, това не е направено преднамерено. Ето за какво нещата се объркват.

Отделете време за духовно саморазвитие и тогава това въздействие ще отстъпи. Бъдете мощни и ориста ще ви възнагради и всичко ще се върне към този, който ви е наранил.

Вижте още: Вишневи листа и бира против проблеми с кожата

Обмислете всички детайлности и направете съответните изводи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР