Алгоритъмът за прогнозиране на стойността на криптовалутите на аналитичната платформа

...
Алгоритъмът за прогнозиране на стойността на криптовалутите на аналитичната платформа
Коментари Харесай

Криптовалутата биткойн се очаква да нарасне с 9% през октомври

Алгоритъмът за прогнозиране на цената на криптовалутите на аналитичната платформа CoinCodex разгласява предстоящата цена на флагманския дигитален актив за октомври. Според прогнозата на CoinCodex, биткойнът ще доближи $28 435 до 13 октомври 2023 година Това допуска, че BTC може да увеличи цената си с съвсем 9% от сегашната си цена.

В допълнение към 30-дневната прогноза, логаритъмът предвижда и цената на BTC в другите интервали от време. По този метод CoinCodex чака Bitcoin да доближи нов връх от $31 139 до 30 септември, което значи евентуална краткосрочна облага от 20%. Въпреки това, още на 31 октомври флагманът на пазара може да падне до $27 205.

Популярният крипто търговец и анализатор CrypNuevo предизвести потребителите, че биткойн сега евентуално ще увеличи цената си до $27 000. Въпреки това, в случай че неговите прогнози се осъществен, те ще бъдат единствено краткосрочни преди огромната разпродажба, която може да докара до спад в цената на BTC до $23 000, в случай че се има вяра на CrypNuevo.

Трябва да се означи, че при започване на седмицата BTC падна под $25 000 за първи път от 3 месеца.Това се случи на фона на слуховете, че известната борса FTX възнамерява да стартира продажба на цифрови активи като част от процедурата по неплатежоспособност. Предишното рухване на биткойн пристигна, откакто BlackRock записва спот биткойна-ETF. Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) отсрочи решението по заявката на BlackRock, както и сходните заявки от други компании, само че SEC ще би трябвало да се върне към въпроса след правосъдно решение, което назова отхвърли на Комисията незаконосъобразно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР