Алфонсо Рибейро е най-известен на повечето зрители с The Fresh

...
Алфонсо Рибейро е най-известен на повечето зрители с The Fresh
Коментари Харесай

Звездата от „Fresh Prince“ Алфонсо Рибейро казва, че шоуто „се е превърнало в жертва“, сложила край на актьорската му кариера

Алфонсо Рибейро е най-известен на множеството фенове с „ The Fresh Prince of Bel-Air “, само че той признава, че ролята от време на време го оставя малко спорен.

В ново изявление за Closer Weekly Рибейро сподели, че емблематичната му роля на Карлтън Банкс, братовчед на основния воин на Уил Смит, в последна сметка е била „ жертва “ за актьорската си кариера.

„ Да играя Карлтън в „ Fresh Prince “ се трансформира в жертва. Винаги съм казвал, че да играя Карлтън е най-великото и най-лошото нещо, което в миналото ми се е случвало “, сподели Рибейро пред излаз.

Той продължи: „ Това беше една от най-великите функции, които в миналото съм имал шанса да изиграя, само че също по този начин ролята ме спря да играя още веднъж, тъй като хората не можеха да ме възприемат като нищо друго. Жертвата към този момент не беше актьорска кариера. "

Алфонсо Рибейро сподели пред Closer Weekly, че емблематичната му роля на Карлтън Банкс в " Свежият принц от Бел-Еър " е била " жертва " за актьорската му кариера. (Getty Images) <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР