Alfawise N816 върти главата си на 360 градуса хоризонтално и

...
Alfawise N816 върти главата си на 360 градуса хоризонтално и
Коментари Харесай

Alfawise IP Camera – третото око във вашия дом


Alfawise N816 върти главата си на 360 градуса хоризонтално и 90 градуса отвесно

Технологиите напреднаха толкоз доста и станаха толкоз налични, че всеки човек през днешния ден може да си разреши видеонаблюдение на дома за по-висока сигурност – елементарно, на ниска цена и комфортно, с проследимост от когато и да е и от всяко място. Освен това джаджите за тази цел са и занимателни.

Един порядъчен артикул за видеонаблюдение може да коства и по-малко от 50-на лв.. Такава, да вземем за пример, е безжичната IP камера, която предлага даже благоприятни условия с изкуствен интелект (AI) при различаване на следените субекти.

На външен тип устройството е съвсем като малко роботче от Междузвездни войни, което върти очички и зорко следи протичащото се в близост. Но приказваме за смарт Wi-Fi камера с висока резолюция (1080P), водоравен обсег от 360 градуса и отвесен от 90 градуса.

Умната безжична камера Alfawise N816 наподобява на роботче от Междузвездни войни

Ако сте конфигурирали вкъщи си тази джаджа, можете да наблюдавате отдалечено всяко кътче на жилището си, като управлявате камерата благодарение на мобилно приложение – от смарт телефона си. Оптимизираният AI логаритъм на камерата засича човешките тела и филтрира подправените аларми.

Макар и извънредно налична като цена, има отлични механически параметри. Тя употребява ново потомство технология за H.265 видео декодиране, с цел да понижи с 50% размера на записваното видео, като в същото време предлага ясна, детайлна картина даже и когато пространствата са тъмни.

Камерата може да се свърже към интернет безжично през Wi-Fi или по кабел

Казахме към този момент, че записът е с висока резолюция 1080P, което значи, че ще видите резултата от работата на камерата във тип на качествено и безпрепятствено видео. Вграденият инфрачервен датчик обезпечава видимост до 8-15 метра на мрачно. Когато засече придвижване – на евентуален апаш вкъщи, да вземем за пример, камерата издава тревога.

Нещо повече, разполага с микрофон и представител и поддържа в двете посоки аудио, тъй че можете да я употребявате и за видеоконференции с обичаните си хора вкъщи, когато сте надалеч от тях – посредством мобилното приложение на смарт телефона си. Камерата е съвместима с Android и iOS смарт телефони.

В този слот поставяте картата памет за запис на видеото от камерата

Също от смарт телефона можете да управлявате камерата, като ѝ подавате команди за завъртане встрани, нагоре и надолу, тъй че да видите цялото помещение. Разбира се, можете освен отдалечено да наблюдавате обстановката вкъщи, само че и да предизвиквате запис с камерата.

За да си прави съзнателно работата, би трябвало да е включен към зареждане и обвързван към интернет. Това става безжично, през вградения Wi-Fi модул в камерата, или посредством кабел (наличен е порт RJ45) – т.е. належащо е да свържете камерата към домашния си рутер.

От смарт телефона си може да наблюдавате и дали е в сигурност детенцето

За запис на протичащото се вкъщи може да употребявате SD карта памет с потенциал до 128 GB, като я поставите в планувания за задачата
слот на камерата. Карта памет не е включена в комплекта, който с изключение на камерата съдържа захранващ кабел, чантичка, инструмент за монтиране и документи.

се предлага сега на цена от $26,99 в онлайн магазина Gearbest, а доставката до България е безвъзмездна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР