Alfa Romeo прекрати всичките си хечбеци в полза на SUV,

...
Alfa Romeo прекрати всичките си хечбеци в полза на SUV,
Коментари Харесай

Alfa Romeo намекна за завръщането на Alfetta като компактен EV хечбек

Alfa Romeo приключи всичките си хечбеци в интерес на SUV, само че наподобява, че каросерията ще се върне в бъдеще, дружно с табелката с името на Alfetta. Жан-Филип Импарато, основен изпълнителен шеф на италианската марка, наскоро приказва за идния модел, който ще се състезава в компактния сегмент и ще разполага с напълно електрическо задвижване, оповестява carscoops.com.

Плановете бяха разкрити по време на изявление за италианското списание Quattroruote. " C-сегментът за Alfa Romeo няма да бъде единствено Tonale. Това, което желая да направя, е Alfetta ", сподели Импарато. Той също по този начин даде визия за външния дизайн на автомобила, описвайки го като стилен люк, който ще има " доста готин " тип.

Оригиналната Alfa Romeo Alfetta, създавана сред 1972 и 1987 година, се предлага в два разнообразни стила на каросерията: обичаен седан с четири порти, прочут като " Berlina ", и фастбек купе с три порти, носещо значките " GT " и " GTV ". Четейки сред редовете, допускаме, че последното ще послужи като ентусиазъм за електрическото прераждане, което евентуално ще се отличава с аеродинамичен контур и ще се предлага с пет порти поради практичността.

   width=

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР