Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат

...
Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат
Коментари Харесай

Вайс ступа Гатьо от Игри на волята извън Арената

Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който доста държи да го назовават Гатьо и се държеше в досегашното си племе в Игри на волята сезон 5 - Гладиатори като в казарма, командвайки останалите като подполковник, от дълго време си е намерил майстора.

Гатьо, който за свое злощастие по подигравка на ориста се озова в женското племе Амазонки е бил крепко ступан на кръга. Разкрасил го е хубаво Вайс от втория сезон на рисковото риалити, описа самият той в подкаста на Ники Чакалов от предното издание на шоуто - ЧакалCast. Двамата не са се засичали на Арената, защото са взели участие в разнообразни сезони, само че пък са се срещнали на ММА кръга. А самият някогашен боен и сегашен бодигард също пусна в обществените мрежи част от епизода на подкаста, съдържаща и фрагменти от провелата се преди време борба посред им, изгубена злополучно от него.

Вайс описа, че дуелът с " амазонката " Гатьо е завършил в негова изгода за към 4 минути в първия рунд, макар че е бил " тегав ", а той не бил се качвал на кръга от 8-9 месеца след няколко интервенции.

Колкото до присъединяване на пловдивчанина Гатьо в Игрите, Вайс бе безапелационен, че той се е провъзгласил за водач на племето си с думите: " Слушайте в този момент момчета, мене ще ме слушате! ", само че действително нямал качества за сходна роля, а и за нея останалите трябвало да те посочат сами.

А Гатьо очевидно много страда, че бе покорен от Амазонките и по никакъв начин не го крие, откакто пусна в Инстаграма профила си фотография от паметния филм Гладиатор.

Източник: Телеграф
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР